Praha.cz

 
Business zprávy
Tepličané mohou nově navštívit netypickou Konopnou lékárnu
Pondělí, 15. prosinec 2014 15:47
Konopná lékárna

Kožní problémy? Bolesti pohybového ústrojí? Tyto problémy či jiné zdravotní neduhy mohou s trochou nadsázky obyvatelé Teplic hodit za hlavu. Nově se totiž U Císařských lázní (vedle Bati) otevírá první Konopná lékárna. Zdravotní problémy lze řešit zákonnými přírodními produkty z léčivého konopí.

Celý článek...
 
Carun Pharmacy uvádí: Poprvé v Česku k dostání konopná mast Carun vhodná pro malé děti
Pátek, 12. prosinec 2014 16:55
Carun-konopná mast

Mysleli jste si, že konopné masti nejsou vhodné pro kojence? Omyl, na trhu je totiž vánoční novinka: přírodní Konopná mast Carun Baby pro děti od tuzemské společnosti Carun Pharmacy vyrábějící produkty z konopí. Základem masti je navíc bambucké máslo, díky němuž se mast rychleji vsákne do pokožky a je samo o sobě léčivé. Mast je vyvinutá pro ošetření citlivé dětské kůže s projevy ekzému či kožní alergie od prvního dne od narození.

Celý článek...
 
Mladí a úspěšní: Absolvent Adam Konrád vyvíjí v Americe hry na motivy filmových trháků od Nolana
Pátek, 05. prosinec 2014 13:55
Adam Konrád

Jedním z úspěšných absolventů Soukromé střední školy výpočetní techniky Praha (SSŠVT) je Adam Konrád (30). Vývojář počítačových her, který aktuálně spolupracuje na projektech pro filmový průmysl, jako jsou webové hry pro filmy Inception (Počátek) či nový sci-fi trhák kin: Interstellar z dílny režiséra Christophera Nolana. Přestěhoval se do Spojených států, kde působí ve vývojářské společnosti Escalation Studios.

Celý článek...
 
V Uherském Hradišti se otevírá netypická Konopná lékárna
Čtvrtek, 04. prosinec 2014 11:11
Konopná lékárna

Od kožních problémů, bolestí pohybového aparátu či řady dalších zdravotních neduhů mohou s nadsázkou obyvatelé slovácké metropole téměř zapomenout. Od čtvrtka 4. prosince totiž ve městě začne fungovat první Konopná lékárna, a to přímo na Masarykově náměstí v Pasáži slunce. Problémy lze řešit zákonnými přírodními produkty z léčivého konopí.

Celý článek...
 
45 nejlepších školáků z ČR postupuje do finále 5. ročníku vědomostní soutěže
Středa, 03. prosinec 2014 09:24
Učebna SSŠVT

Uplynulé dny odhalily pětačtyřicet soutěžících, kteří se probojovali do finálového kola 5. ročníku vědomostní soutěže v informatice IT-SLOT (zkratka Systém Logických OTázek). Populární soutěž v informatice pořádá již tradičně Soukromá střední škola výpočetní techniky Praha (SSŠVT). Nejúspěšnější zástupce postupující do druhého – finálového kola byl ze Základní školy Písnická (Praha 4 – Kamýk). Soutěžícímu na pomyslné první postupové příčce „stačilo“ dosáhnout počtu 23 bodů a času 24 minut a 29 vteřin. Dále následovala Základní škola, Praha 10, náměstí Bratří Jandusů 2 (Praha Uhříněves) rovněž s třiadvaceti body a časem 25 minut a 40 vteřin a Základní škola s RVMPP Buzulucká, Teplice (Ústecký kraj) v čase 28 minut a 37 vteřin (rovněž 23 bodů). Společně s dalšími dvaačtyřiceti školáky se utkají v druhém finálovém kole, které se bude konat 17. prosince v budově SSŠVT v Praze. Do prvního kola soutěže IT-SLOT se zaregistrovalo celkem 118 základních škol z celé ČR. Zaregistrované školy přihlásily 2820 žáků, z nichž 2417 odehrálo první kolo soutěže.

Celý článek...
 
Nové byty pro investici: V Praze už každý čtvrtý
Úterý, 02. prosinec 2014 09:05
Nové byty pro investici: V Praze už každý čtvrtý

Nový byt jako investici a zajištění do budoucna vnímá stále víc lidí. Vyplývá to z informací developerů a z průzkumu analytické společnosti CEEC Research. Podle nich si kupuje nový byt v Praze jako investici zhruba každý čtvrtý zájemce.

Celý článek...
 


Strana 15 z 21